Palautusoikeus & Hyvityskäytäntö

Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 30 päivän kuluessa ilman erityistä syytä.

Tilauksen peruuttamis määräaika on 30 päivää siitä päivästä, kun vastaanotit tavarat tai jolloin määräämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole kuljetusliike, ottaa haltuunsa toimitetun tuotteen.

Käyttääksesi peruuttamisoikeuttasi sinun tulee ilmoittaa meille päätöksestäsi yksiselitteisellä tavalla.

Voit ilmoittaa meille päätöksestäsi sähköpostitse: asiakaspalvelu@hallelujahkoru.com

Hyvitämme maksun sinulle viimeistään 30 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet. Käytämme samaa maksutapaa, jota käytit tilauksessa, eikä sinulle aiheudu hyvityksestä mitään kuluja.

Palautusehdot:

Jotta tuote voidaan palauttaa, varmista, että:
  • Tuotteet on ostettu viimeisen 30 päivän aikana

  • Tuotteet ovat alkuperäispakkauksessaan

Seuraavia tuotteita ei voida palauttaa:
  • Tavaroiden toimitus, joka on tehty omien spesifikaatioiden mukaisesti tai selvästi personoitu.

  • Tavaroiden toimitus, jotka luonteensa vuoksi eivät sovellu palautettaviksi, esimerkiksi tuotteet, jotka pilaantuvat nopeasti tai joiden viimeinen käyttöpäivä on ohitettu.

  • Tavaroiden toimitus, jotka eivät terveys- tai hygieniasyistä sovellu palautettaviksi ja jotka on avattu toimituksen jälkeen.

  • Tavarat, jotka toimituksen jälkeen niiden luonteen vuoksi ovat erottamattomasti sekoittuneet muiden tuotteiden kanssa.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä sellaisten tuotteiden palautuksesta, jotka eivät täytä edellä mainittuja palautusehtoja,oman harkintamme mukaan.

Tuotteiden palauttaminen

Vastaat tuotteiden palautuskustannuksista ja -riskistä meille.

Emme ole vastuussa palautuksessa vahingoittuneista tai kadonneista tuotteista. Siksi suosittelemme vakuutettua ja jäljitettävää postilähetystä. Emme voi hyvittää maksua ilman tuotteen todellista vastaanottoa tai todisteita palautuksen vastaanottamisesta.

Hyvitykset

Mikäli tilaamasi tuote on vaurioitunut ennen toimitusta tai sen aikana, hyvitämme sinulle uuden tuotteen tai palautamme tuotteen hinnan sinulle.

Lahjat

Jos tuotteet merkittiin lahjaksi ostettaessa ja lähetettiin sitten suoraan sinulle, saat lahjakortin palautuksen arvolle. Kun palautettu tuote on vastaanotettu, sinulle lähetetään lahjakortti postitse.

Jos tuotteita ei merkitty lahjaksi ostettaessa tai lahjan antaja lähetti tilauksen itselleen antaakseen sen sinulle myöhemmin, lähetämme hyvityksen lahjanantajalle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää palautus- ja hyvityskäytännöstämme, ota meihin yhteyttä asiakaspalvelu@hallelujahkoru.com