Hallelujahkoru.comin tietosuojaseloste

Hallelujahkoru.com-sivuston omistaa Hallelujahkoru, joka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

Olemme hyväksyneet tämän tietosuojaselosteen, joka määrittää, miten käsittelemme Hallelujahkoru.comin keräämiä tietoja. Se myös kertoo, miksi meidän on kerättävä tiettyjä henkilötietojasi. Siksi sinun tulee lukea tämä tietosuojaseloste ennen Hallelujahkoru.com-sivuston käyttöä.

Huolehdimme henkilötiedoistasi ja sitoudumme takaamaan niiden oikeudellisuuden ja turvallisuuden.

Keräämämme henkilötiedot:

Kun vierailet Hallelujahkoru.com-sivustolla, keräämme automaattisesti tietoja laitteestasi, mukaan lukien tietoja verkkoselaimestasi, IP-osoitteestasi, aikavyöhykkeestäsi ja joistakin laitteellesi asennetuista evästeistä. Lisäksi kun selaat sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mitkä sivustot tai hakutermit ohjasivat sinut sivustolle ja miten käytät sivustoa. Kutsumme tätä automaattisesti kerättyä tietoa laitetiedoiksi. Lisäksi saatamme kerätä henkilötietoja, jotka annat meille (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, nimi, sukunimi, osoite, maksutiedot jne.) rekisteröitymisen aikana voidaksemme täyttää sopimuksen.

Miksi käsittelemme tietojasi?

Ensisijainen tavoitteemme on asiakastietietojen turvallisuus, ja siksi saatamme käsitellä vain minimaalisen määrän käyttäjätietoja, vain niin paljon kuin on ehdottoman välttämätöntä verkkosivuston ylläpitämiseksi. Automaattisesti kerättyjä tietoja käytetään vain tunnistamaan mahdollisia väärinkäytöksiä ja laatimaan tilastotietoja verkkosivuston käytöstä. Näitä tilastotietoja ei muutoin yhdistetä tavalla, joka tunnistaisi järjestelmän tietyn käyttäjän.

Vierailijakäyttö

Voit vierailla verkkosivustolla kertomatta meille, kuka olet, tai paljastamatta mitään tietoja, joiden avulla joku voisi tunnistaa sinut tietyksi, tunnistettavissa olevaksi henkilöksi. Jos kuitenkin haluat käyttää joitakin verkkosivuston ominaisuuksia tai haluat tilata uutiskirjeemme tai antaa muita tietoja täyttämällä lomakkeen, voit antaa meille henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitteesi, etunimesi, sukunimesi, asuinpaikkakuntasi, organisaatiosi, puhelinnumerosi. Voit halutessasi olla antamatta meille henkilötietojasi, mutta silloin et ehkä voi hyödyntää kaikkia verkkosivuston ominaisuuksia. Esimerkiksi et voi tilata uutiskirjettä tai ottaa meihin yhteyttä suoraan verkkosivustolta. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, voivat ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email address removed].

Oikeutesi:

Jos olet eurooppalainen asukas, sinulla on seuraavat henkilötietoihisi liittyvät oikeudet:

  • Oikeus saada tietoa.

  • Oikeus pääsyyn tietoihin.

  • Oikeus oikaisuun.

  • Oikeus tietojen poistamiseen.

  • Oikeus rajoittaa käsittelyä.

  • Oikeus tietojen siirtämiseen.

  • Vastustusoikeus.

  • Oikeudet automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin liittyen.

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä alla olevista yhteystiedoista.

asiakaspalvelu@hallelujahkoru.com

Lisäksi, jos olet eurooppalainen asukas, huomautamme, että käsittelemme tietojasi täyttääksemme sopimuksia, jotka meillä saattaa olla kanssasi (esimerkiksi jos teet tilauksen sivuston kautta), tai muuten voidaksemme toteuttaa edellä mainittuja laillisia liike